(kartoituskäynneistä, parkkeerauksesta, ajanvarauksesta, yhteydenotoista, asiakaskäynneistä, henkilötietojen käsittelystä ja riitatilanteista yms.)

SisustusInspire

Remontin kartoituskäynnit ovat ilmaisia, ja helppottavat urakkahinnan laskemisessa, jotta näemme pohjatöiden tarpeen sekä määrän, työn määrän ja laadun sekä tilan. Näin pystymme laskemaan tarkemman kustannusarvion työlle perustuen työn vaatimaan aikaan, kokemukseen ja työn vaativuuteen. Urakkatarjouksen lähetämme sähköpostitse ja se on voimassa pari kuukautta tai yhdessä sovitun ajan.

! Henkilötietoja säilytän varauskirjassani ja viesteissä vain tarvitun ajan, eikä niihin muut pääse käsiksi.
Joten saatan kysyä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi joka kerta vain tehdäkseni varauksen sekä laskuttaakseni.

** Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). **

HiusInspire

🚗 Autopaikka löytynee aidan vierestä samalta puolen tietä ja on aikarajoittamaton. (Vastapuolella tietä 🚫 pysäköinti kielletty)

📌 Muistattehan perua aikanne ajoissa!
Ilmoittakaa muutoksista hyvissä ajoin, sillä menetetty aika ja asiakas on pois palkastani, ja kiireisinä aikoina myös toisilta ajan haluavilta asiakkailta.
(Myös varausmuutokset tulee ilmoittaa! Esimerkki: aika varattu väriin ja leikkaukseen, ja päätitkin lykätä värjäystä, ja haluat vain leikkauksen)
🕗 Alle 8h peruutuksista/peruuttamatta jättämisistä perin 75% sovitun työn hinnasta. 💸

Maksuna käteinen, kortti tai lasku sovittaessa. 💳💸📮

🏠 Kotikäynneille saavun +-15min kelistä ja liikenteestä riippuen sekä siitä kuinka edelliseltä asiakkaalta pääsen.

📖 Henkilötietoja säilytän varauskirjassani ja viesteissä vain tarvitun ajan, eikä niihin muut pääse käsiksi.
Joten saatan kysyä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi joka kerta vain tehdäkseni varauksen sekä laskuttaakseni.

Vapaita aikoja saa aina kysellä 😊. Vastaan, kun töiltäni ehdin. Jos et kuule minusta viimeistään seuraavana aamupäivänä, niin laita viestiä uudestaan. Olen voinut kiireessä unohtaa.** Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). **