Ergotroll – Apuväline hankaliin työasentoihin

ERGOTROLL
Mahdollistaa työskentelyn alatasoilla (0-60cm) kovilla alustoilla ilman polvien ja selän rasitusta.
mm. Maalaus, listoitus, teippaus, levitys, saumaus, laatoitus, matto- ja lattiatyöt, pistorasioiden, vesijohtojen ja teollisuuden koneiden asennukset sekä huollot. Ehkäisee ennalta tuki- ja liikuntaelinten liikarasituksesta johtuvia sairauksia ja sairauslomia

ERGOTROLL

Ergotroll on suunniteltu niin rakennusalalle sisähommiin, kuin ulkona tehtäviin viheralan töihinkin.

Yleisimpiä rakennus,- ja viheralan ammattitauteja ovat erilaiset rasitusperäiset polvi- ja selkävaivat. Ergotrollin ansiosta polvet käytännössä lepäävät ilmassa vaikka työt ovatkin aivan laittian tasossa! Rintatuki kantaa painoa niin hyvin, että myös selän rasitus vähenee. Kun työntekijä on säästänyt kolme sairauspäivää, on Ergotroll maksanut itsensä takaisin! Ergotrollin ansioista osa raskaista työtehtävistä on nyt tehtävissä, helpommin, mukavammin ja tehokkaammin!

Ammattikäyttöön: laatoitus, mattotyöt, lattian hionta ja kiillotus, maalaus, pihakivetys, viherrakentaminen, listoitus, teippaus, pistorasioiden asennukset ja vesieristystyöt. Kaupan alalla tuote soveltuu erinomaisesti hyllytykseen alimpien hyllyjen osalta.

Kotitalouksille: Terassin maalaus/öljyäminen, pensasmarjojen poiminta, polttopuiden teko halkomakoneella, puutarhan pienet kitkentä- ja istutustyöt.

Tekniset tiedot

  • Se on säädettävät (korkeus, pituus ja kallistus) rintatuki, istuin, sekä varustettu työvalolla.
  • Säilytystila 2,7L maalipurkille tai työkaluille
  • Turvallinen, kestävä ja vakaa
  • Helppo purkaa ja kasata. Kokonaisenakin mahtuu helposti mm. farmariautoon

Lisää Ergotrollista kuulet kysymällä meiltä, tai menemällä osoitteeseen www.ergotroll.fi

Tilaa esittely p.044-3754637 (pohjois-Suomi)
OSTA OMAKSI TAI VUOKRAA! Kysy lisää!