Apuväline hankaliin työasentoihin

Ergotroll on suunniteltu niin rakennusalalle sisähommiin, kuin ulkona tehtäviin viheralan töihinkin.

Yleisimpiä rakennus,- ja viheralan ammattitauteja ovat erilaiset rasitusperäiset polvi- ja selkävaivat. Ergotrollin ansiosta polvet käytännössä lepäävät ilmassa vaikka työt ovatkin aivan lattian tasossa! Rintatuki kantaa painoa niin hyvin, että myös selän rasitus vähenee. Ergotroll ehkäisee ennalta tuki- ja liikuntaelinten liikarasituksesta johtuvia sairauksia ja sairauslomia. Kun työntekijä on säästänyt kolme sairauspäivää, on Ergotroll maksanut itsensä takaisin! Ergotrollin ansioista osa raskaista työtehtävistä on nyt tehtävissä helpommin, mukavammin ja tehokkaammin!

ERGOTROLL
Mahdollistaa työskentelyn alatasoilla (0-60cm) kovilla alustoilla ilman polvien ja selän rasitusta.
mm. Maalaus, listoitus, teippaus, levitys, saumaus, laatoitus, matto- ja lattiatyöt, pistorasioiden, vesijohtojen ja teollisuuden koneiden asennukset sekä huollot.

Ammattikäyttöön: laatoitus, mattotyöt, lattian hionta ja kiillotus, maalaus, pihakivetys, viherrakentaminen, listoitus, teippaus, pistorasioiden asennukset ja vesieristystyöt. Kaupan alalla tuote soveltuu erinomaisesti hyllytykseen alimpien hyllyjen osalta.

Kotitalouksille: Terassin maalaus/öljyäminen, pensasmarjojen poiminta, polttopuiden teko halkomakoneella, puutarhan pienet kitkentä- ja istutustyöt.

Tekniset tiedot

  • Säädettävät (korkeus, pituus ja kallistus) rintatuki, istuin
  • Varustettu työvalolla
  • Säilytystila 2,7L maalipurkille tai työkaluille
  • Turvallinen, kestävä ja vakaa
  • Helppo purkaa ja kasata. Kokonaisenakin mahtuu helposti mm. farmariautoon

Lisätietoja Ergotrollista voit kysyä meiltä, tai menemällä osoitteeseen www.ergotroll.fi

Tilaa esittely p.044-3754637 (Pohjois-Suomi)
OSTA OMAKSI TAI VUOKRAA! Kysy lisää!